fbpx

Monarh Design iti ofera o experienta fashion completa – produse de calitate create de o echipa pasionata. 

© 2020 MonarhDesign All rights reserved

MONARH DESIGN

Povestea brand-ului Monarh s-a dezvoltat treptat din pasiune pentru haine și boem. Iar această pasiune s-a împletit perfect cu dorința și nevoia de inovație în lumea fashion-ului. Am ales să inspirăm femeile și să le oferim piese exclusiviste care să le ajute să iasă din zona de confort atunci când vine vorba despre haine. Noi punem la dispoziție o gamă largă de outfit-uri care nu se vor regăsi în orice shop multinațional.

monarh design

Ce oferim

salopeta cu imprimeu floral
rochie din tul cu spatele gol mood

Brand-ul Monarh aduce pe piața românească colecții de haine cu un vibe fresh, stylish. Produsele sunt de o calitate ireproșabilă, care cu siguranță va satisface cerințele și celor mai exigente cliente. Un alt motiv este faptul că oferim design personalizat, care vă va oferi un look fără cusur oriunde ați alege să purtați ținuta.

rochie din tul cu body incorporat lateral

Colecțiile unice by Monarh Design inspiră grație și îți dau o stare incredibilă de confort. Doar așa am reușit să fim diferiți în lumea fashion-ului. Clientele nostre pot alege să poarte un model unic by Monarh, sau pot veni cu o idee ca apoi să construim împreună ceva deosebit. Suntem atenți la ceea ce își doresc clientele și întotdeauna ajungem la un numitor comun. De asemenea, ținând cont că ele își pot creea un outfit complet, noi le ajutăm atunci când este nevoie și le sfătuim cum își pot asorta ținuta cât mai inedit.

De asemenea, Monarh oferă, pe lângă serviciile și produsele cu care sunteți deja obișnuite și linia made to measure. Oamenii tind să caute mai mult calitate, nu cantitate și se concentrează mai mult pe original, diferit, care să le ofere un sentiment de exclusivitate.

Ne dorim ca hainele pe care le poartă clientele nostre să respecte întocmai proporția modelului, să aibă o croială precisă, iar calitatea materialelor, a țesăturilor și armonia culorilor să se îmbine perfect cu ceea ce își dorește clienta.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

×

Hello!

Vorbeste direct cu unul dintre consultantii nostri sau trimite-ne un email la  team@monarhdesign.com

×