Monarh Design Aduce Eleganța Supremă La Târgu Mureș-Romania Fashion
Ecomm Preloader
END OF SEASON SALE - PROFITA DE REDUCERI
Fashion

Monarh Design aduce eleganța supremă la Târgu Mureș

Monarh Design - Black Angel Collection 2019_Designer Larisa Lupoiu

Monarh Design aduce eleganța supremă la Târgu Mureș

Târgu Mureș a găzduit în weekend Romanian Fashion Philosophy, festival de fashion care a organizat prima sa ediție în afara Bucureștiului. Evenimentul face parte din proiectul de Centenar intitulat „100 de ani de tradiții și valori autentice românești” și a reunit designeri, modele, clienți și iubitori de modă și cultură la un singur loc. Larisa Lupoiu a crezut în acest proiect internațional care promovează moda și a prezentat colecția sa Black Angel by Monarh Desigh, la Cetatea Medievală Mureș.

Designerul Larisa Lupoiu dedică noua sa colecție eleganței și rafinamentului, elemente definitorii pe care dorește să le insufle fiecărei românce. Black Angel deschide perspective ale imaginației și dorește conștientizarea laturii îndrăznețe a femeii, un cumul de pertinență, vanitate, senzualitate. Colecția este o declarație de conștientizare a calităților feminine, adevărate arme într-o lume a bărbaților.

În mod natural, femeile sunt delicate și emoționale, educate să fie sfioase, ceea ce le inhibă din personalitate și atuuri. 2019 este momentul oportun ca femeile să aibă curajul de a-și exprima latura seducătoare prin intermediul creațiilor vestimentare pe care le poartă. De aceea, Black Angel transmite femeilor că eleganța nu trebuie abordată doar la evenimente, iar stilul provocator este corelat unei stări, nu unei etichete.

Monarh Design - BlackAngel Collection by Larisa Lupoiu - Târgu Mureș

Pentru colecția Black Angel, designerul Larisa Lupoiu a ales texturi variate, pentru un impact vizual deosebit: mătase, fulgi de struț, glitter pe tull și catifea – sunt câteva dintre materialele și accesoriile folosite de Larisa pentru a transpune imaginarul în creații vestimentare de senzație.

„În cultura noastră, femeile care adoptă un stil îndrăzneț sunt etichetate, iar culorile par să fie o altă limitare care nu permite exprimarea propriilor stări. De aceea, prin Colecția Black Angel, vreau să transmit femeilor că pot fi elegante oricând simt acest lucru și că nu trebuie să uite să fie senzuale și prin intermediul vestimentației”, susține designerul Larisa Lupoiu.

Romanian Fashion Philosophy
Cu o experiență de peste zece ani în realizarea unor evenimente top class de modă, atât în țară cât și în străinătate, misiunea Festivalului „Romanian Fashion Philosophy” este de a promova designerii și brandurile în cadrul unui eveniment internațional de modă, care își propune să devina un must-have și un reper în industrie.

„Romanian Fashion Philosophy” înseamnă o nouă filosofie despre modă, un concept avangardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria fashion și să devină acel eveniment de modă organizat la standarde internaționale, pe care designerii, manechinele, mass media, buyerii, fotografii și consumatorii de fashion îl așteptau de multă vreme.

Monarh Design @ Târgu Mureș Black Angel Collection 2019 Designer Larisa Lupoiu Monarh Design @ Târgu Mureș Black Angel Collection 2019 Larisa Lupoiu

Credit Foto: Florin Irimia Photography / Ovidiu Lucian