Valentine’s Day – relația cu hainele din garderobă

Monarh Valentine’s Day - relația cu hainele din garderobă

Monarh Design - relația cu hainele tale

De Valentine’s Day nu te putem scoate la cină, deși nu este o idee rea, nu te putem îmbrățișa, deși ne dorim, dar te putem invita să reflectezi la ceva ce pe noi ne preocupă în ultima vreme și sigur este de interes și pentru tine: o altfel de relație, pe care o avem, în felurite moduri, dar pe care nu o conștientizăm și nu o tratăm corepunzător, în funcție de nevoile sale – astăzi discutăm, în scris, despre relația cu hainele din garderobă. 

Monarh Design - relația cu hainele tale De ce este importantă relația cu hainele tale?

Hainele îți completează personalitatea și te ajută să transmiți anumite mesaje în mod indirect. Deși avem un stil propriu, adaptăm hainele contextului de purtare, pentru că ținem cont de starea din ziua respectivă, de momentul zilei, de cadrul în care vom fi și de tipul oamenilor cu care vom interacționa.

Asociezi întâmplări cheie de momentul purtării unei haine și legi amintiri vizuale care includ detaliile vestimentare; și totul are mai mult farmec! Sigur îți amintești cu prietenii de aniversarea la care ai purtat acea fustă scurtă buclucașă sau îți auzi colegele povestind de petrecerea corporate, când ai impresionat pe toată lumea cu rochia aceea vaporoasă.

Hainele sunt pline de amintiri și momente uimitoare, de mare însemnătate pentru fiecare în parte. Îți mai amintești prima întâlnire cu iubitul tău? Cu siguranță știi și acum detalii, poate nu fiecare replică, dar mai mult ca sigur îți aduci aminte cum erai îmbrăcată. Purtai rochia aceea pe care, deși poate uzată, o vei păstra cu drag, pentru că regăsești în ea emoțiile unui moment deosebit din viața ta.

Așa cum ai o relație de durată cu hainele de care ai reușit să te legi afectiv, purtându-le iar și iar la ocazii speciale, așa vrem să se întâmple și cu alte piese din garderoba ta. De ce? Pentru că vedem real semnele încălzirii globale și este timpul dăm ascultare celor mai puternice voci ale generației tinere – Greta Thunberg, care ne înseamnă să fim mai responsabili în producție, consum, să poluăm mai puțin.

one night stand - relația cu hainele tale

Gata cu relațiile de tip One night Stand!

Noi te încurajăm să ai o altfel de relație cu hainele deja purtate și astfel, cu timpul, vei fi mai responsabilă față de mediu. O haină bună este făcută să reziste în timp și merită mai mult de o purtare, chiar dacă este vorba de un compleu etalat la absolvire. Ai grijă de piesele tale si poartă-le mai des, cu încredere!

O creație vestimentară realizată pe mărimile tale merită mai mult de o seară. Dacă o accesorizezi în stiluri diferite, poți crea un look diferit de fiecare dată, așa că fii creativă și economisește. Investește în haine de calitate, trainice, care să te inspire în a crea diverse outfit-uri.

Noi iubim ceea ce facem și vrem ca tu să alegi cu grijă ce porți, ce duci acasă în garderobă și să învați să ai o relație de durată cu hainele tale. Iubește-ți hainele! Happy Valentine’s Day, ladies! Nu uitați: Let fashion improve you!

Foto: Niscov Carmen