Rezoluții pe 2020

In 2020, Monarh is about you!

Monarh is about you
Monarh is about you

De cele mai mult ori, de Anul Nou îți scrii o listă, fizic sau în minte, cu rezoluții motivante pentru următoarele 12 luni. Și pentru că de multe ori simți că ai vrea să te focusezi mai mult pe tine și dezvoltarea ta, pornește cu acest mindset: 2020 is about you and all the opportunities you should embrace!

Ianuarie este pe final, deci ai avut puțin timp să te gândești, să stabilești noile planuri, iar acum este momentul să împărtășim rezoluțiile pentru anul acesta și să vedem ce puncte comune avem, pentru că ne dorim ca 2020 să fie mai bun pentru tine, din punct de vedere vestimentar.

Tu, cu siguranță ți-ai propus să fii mai organizată, să te bucuri la intensitate maximă de momentele frumoase din viața ta și de tot ceea ce te înconjoară, să pui pasiune în ceea ce iubești și ceva echilibru în ceea ce privește bugetul tău. Just Do it! 2020 is about you!

În materie de vestimentație, tentațiile sunt mari. Perioada de după sărbători este o nebunie, pentru că reducerile sunt de nerefuzat de către majoritatea femeilor. Tu de care parte ești? Victimă a reducerilor, sau o luptătoare contra curentului de Sale Shopping?

Noi, ei bine noi vrem să împărtășim cu tine O VESTE GROZAVĂ! Și dacă te numeri printre cele care vor să fie mai chibzuite cu bugetul alocat hainelor, anul acesta vrem să îți îndeplinești obiectivele și venim în ajutorul tău cu un nou sistem de a acorda prețuri promoționale.

Pe lângă reducerile afișate periodic pe site, implementăm un nou sistem de fidelizare a celor care ne urmăresc articolele pe blog și contentul din social media.

Drept urmare, în fiecare LUNĂ oferim un cod de discount pe care să îl folosești la cumpărături…shhh este secretul nostru, pe care îl împărtășim doar cu cei care ne urmăresc în mod real. Acesta este felul nostru de a-ți MULȚUMI că ne ești alături.

Utilizează codul: REZOLUTII2020 până la sfârșitul luni acesteia și beneficiezi de 10% discount.

Atenție! Discountul nu se cumulează cu alte reduceri existente pe site. Practic, ai preț preferențial și la produsele din colecțiile noi.

In 2020, Monarh Design is about you!
In 2020, Monarh Design is about you!

Shopping plăcut și NU UITA, economisește pentru a-ți îndeplini și alte dorințe decât cele de shopping!

Încă ceva: dacă achiziționezi produsele noastre, nu ezita să ne dai tag contului de Facebook sau Instagram ,pentru a te putea reposta la noi în feed. Cu siguranță vom veni cu idei de a premia cele mai bune fotografii ale clientelor noastre, deci stai cu ochii pe Monarh Design.

Let Fashion Upgrade YOU! In 2020 Monarh is about you!